Oksels ontharen

Intake plannen
  1. Home
  2.  » 
  3. HomeBehandelingen
  4.  » 
  5. HomeOntharen
  6.  » Oksels ontharen

Je oksels ontharen kan op verschillende manieren. Veel mensen scheren de zichtbare haartjes weg en anderen harsen met wax. Weer anderen gebruiken suikerwax en een scrub. Verderop zet ik de drie meest voorkomende methodes op de rij en welke methodes ik in mijn huidpraktijk het vaakst toepas voor een mooi en glad resultaat.

Methodes ontharing van de oksels

De drie meest gebruikte manieren om thuis de oksels te ontharen zijn scheren, harsen en ontharingscrèmes. Bij het scheren haal je alleen de zichtbare haartjes weg. De haarzakjes blijven zitten. Als je wat dikkere en/of stuggere okselharen hebt, kan dit niet altijd even fijn zijn. Bij harsen (of waxen) haal je de haartjes met de haarwortel en -schacht weg. Het fijnste is om dit door een specialist te laten doen die de juiste techniek toepast. Dit heeft hetzelfde effect als epileren. Een ontharingscrème lost de proteïne-structuur van de haren net onder de huid op, waarna de haartjes afbreken als de crème wordt afgewassen.

Ontharen in mijn praktijk

De meeste mensen die in mijn praktijk voor ontharing van de oksels komen, kiezen voor waxen of een laserbehandeling. Dit zijn effectieve manieren om langdurig, respectievelijk permanent van overmatige haargroei in je oksels af te zijn.

harsen

Harsen is een tijdelijke vorm van ontharing waarbij de haarwortel en haarschacht met behulp van wax wordt verwijderd.

Lees meer over harsen

oksels laseren

Oksels laseren

Ben je het zat om telkens weer je oksels te moeten ontharen? Dan is laseren voor jou mogelijk een goede optie. 

Lees meer over oksels laseren

Afspraak maken

Heb je interesse in een van bovengenoemde behandelingen om je oksels te ontharen? Maak dan gebruik van dit formulier om een afspraak te plannen. Als je eerst meer informatie wilt, neem dan gerust even contact met mij op! Bel 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Als ik niet meteen opneem, kan het zijn dat ik met een behandeling bezig ben.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo