074 20 20 233 info@huidmetzorg.nl

Introductie bij Huid met Zorg: Liposomatische peeling van Toskani

21 jul 2021

De liposomatische peeling maakt het eindelijk mogelijk om alle huidtypes het jaar rond veilig te behandelen. Dus ook in de zomermaanden! Daarnaast kent deze peeling geen downtime en is hij ook veilig toepasbaar bij zwangere vrouwen en op zongebruinde huiden. Ik ben dan ook erg enthousiast over dit revolutionaire concept!

Wat maakt deze peeling zo speciaal?

Toskani heeft voor deze peeling gebruik gemaakt van de liposomale afleveringstechniek. Hierdoor worden zuren direct naar de juiste diepte en cellaag getransporteerd. Zo kunnen zuren diep in de huid penetreren zonder gebruik te maken van hoge percentages. Dit maakt de peeling veilig en vooral zeer effectief.

Wat zijn liposomen?

Liposomen zijn minuscule holle bolletjes waarvan de wanden zijn opgebouwd uit phosfolipiden (vetbolletjes). De ruimte binnenin de liposomen kan worden gevuld met werkstoffen. Doordat liposomen zijn opgebouwd uit hetzelfde materiaal als celwanden kunnen ze versmelten met de cellen en binnenin de cel hun werkstoffen afgeven.

Welk resultaat kan ik van liposomatische peeling verwachten?

Door bovengenoemde bio-identieke samenstelling, kunnen liposomen ook tekorten in licht beschadigde huidcellen aanvullen. De phosfolipiden (vetbolletjes) versterken de bovenste huidlagen terwijl de werkstoffen hun werk doen. Een peeling met liposomen werkt hierdoor niet alleen huidverbeterend, maar ook hydraterend en herstellend. De perfecte GLOW treatment!

De liposomatische peeling van is makkelijk toe te voegen aan andere behandelingen (denk aan bindweefselmassage, dieptereiniging of een gezichtsbehandeling), zo kun je nóg meer resultaat uit je behandelingen halen. Uiteraard kun je deze peeling ook als behandeling op zich inzetten!

Soorten:

  • Glycosome Duo ‘Glycolzuur’ (werkt anti-aging)
  • Lactisome Duo ‘Melkzuur’ (voor de gevoelige huid)
  • Salisome Duo ‘Salicylzuur’ (voor de vette, acné-gevoelige huid)
  • Mandesome Duo ‘Amandelzuur’ (tegen pigmentatie)

CONTACT

Wil jij graag advies over een behandeling met liposomale peeling? Ik help jou graag. Je kunt hier contact opnemen of Online een afspraak maken voor een vrijblijvende intake en huidanalyse.

 

Conchita Markhorst

Conchita Markhorst

Huidtherapeut Huid met zorg

Heb je vragen of wil je een advies op maat? Bel of mail mij dan gerust, je bent daarnaast ook van harte welkom bij mijn praktijk in Hengelo.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2019 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapie in Hengelo