Gezicht ontharen

  1. Home
  2.  » 
  3. Behandelingen
  4.  » 
  5. Ontharen
  6.  » Gezicht ontharen

Effectieve gezichtsontharing

Wil jij graag je gezicht ontharen? Ben je helemaal klaar met haartjes op ongewenste plekken die je telkens weer moet verwijderen? In mijn huidpraktijk in Hengelo bied ik verschillende behandelingen voor vrouwen en mannen waarmee je zowel definitief als langdurig van je ongewenste haargroei in je gezicht af kunt komen. 

Je gezicht ontharen: wat is er mogelijk?

elektrisch epileren

Elektrisch Epileren

Witte, grijze, rossige en blonde haren in het gezicht met epileren.

Lees meer over epileren

laserontharing

Laser ontharen

Donker gezichtshaar laat zich prima weglaseren. Ik kan zowel de lichte als donkere huid behandelen.

Lees meer over laser ontharen

waxen (harsen)

Harsen of waxen van gezichtshaar wordt veel toegepast, bijv. de bovenlip, wenkbrauwen en kin.

Lees meer over waxen

Haar verwijderen gezicht

Welke behandeling het beste is om haar uit je gezicht te verwijderen hangt van de plek af, de haarkleur, haardikte, huidskleur en de conditie van je huid. Donsharen in je gezicht (zoals op de bovenlip) pak je bijvoorbeeld in veel gevallen effectief aan met elektrische epilatie of harsen. Voor hardnekkige haren op de kin of andere plekken is de laser soms juist weer geschikter. 

Kosten gezichtsontharing

De kosten van gezichtsontharing hangen helemaal af van welke ontharingsmethode geschikt is en past bij je wensen. Kijk op tarieven voor een overzicht van de verschillende kosten voor de behandelingen die ik bied.

Afspraak plannen of contact opnemen

Interesse in het verwijderen van gezichtshaar of wil je meer weten over welke behandeling voor jou geschikt is? Neem dan contact op of maak direct een afspraak voor een gratis intake voor uitgebreide gezichtsontharing. Je verplicht je tot niets! Het waxen van de kin, bovenlip, wenkbrauwen, wangen en wimpers is alleen te boeken in combinatie met de gezichtsbehandelingen. Voor een gezichtsbehandeling is een intake niet verplicht, deze kun je direct boeken. Bel me gerust op 074 20 20 233 of stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl als je vragen hebt.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo